Të gjitha dyqanet

SUNNA COLLECTION

Shkëlqeni në secilin event dhe mbrëmje me rrobat më të bukura të zgjedhura vetëm në Sunna Collection. Të punuara me shumë delikatesë dhe përkushtim të madh, vetëm të ofrohet më e mira tek ju. Veshjet nga Suna tejkalojnë pritjet pë cilësinë krahas çmimit të ofruar. Tash e disa vite, Suna ka ofruar përvojën më të mirë të mundshme të blerjeve, duke ndihmuar klientët të shprehin stilin e tyre - jo vetëm të blejnë modën.

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

Telefoni

048 - 608 - 580


EMAIL:

sunnacollectionpz@gmail.com


ONLINE