all_shops

STRABELLA JEWERLY

Jeta është seri e çasteve të ndërthurrura bukur. Ju keni nevojë për diçka të thurrur bukur me argjend që këto çaste të kenë edhe më shumë vlerë dhe të mbesin përgjithnjë me ju. Ndaloni tek Strabella Jewelry teksa jeni duke shëtitur nëpër GALLERIA që të zgjidhni stolinë e shijes tuaj.

orari

hene_shtune

10:00 - 22:00

e_diel

10:00 - 22:00