Të gjitha njoftimet

Bashkohu edhe ti me pako për Ramazan, ndihmo fëmijët në nevojë!

GALERIA Shopping Mall në bashkëpunim me shoqatën humanitare "BEREQETI" ka marr nismë për grumbullimin e të hollave gjatë gjithë muajit të Ramazanit.
Çdo kontribut i yni sado i vogël mund t’i dhuroj buzëqeshje dhe gëzim fytyrës së një fëmiju të vogël pa përkujdesje apo edhe prindërit e të cilit po përballen më kushte të vështira.
Andaj bashkohu edhe ti!
Kontribuo sado mundësi që ke!