Të gjitha njoftimet

Përsëri në shkollë, kampanja e re në GALERIA Shopping Mall

Fillon kampanja e re në GALERIA Shopping Mall "Përsëri në shkollë", me shumë oferta nga top brendet vendore dhe ndërkombëtare. Të gjitha koleksionet e reja të veshmbathjeve, pajisjeve dhe produkteve shkollore i gjeni me super oferta dhe zbritje promovuese. 

Mos harroni të gëzoni fëmijët tuaja me zgjedhjet më të mira që i gjeni vetëm në dyqanet në GALERIA Shopping Mall në Prizren.

Ju mirëpresim!