Të gjitha njoftimet

U mbajt aktiviteti "Rregullat e Qarkullimit Rrugor për Fëmijë"

Të shtunën, më 10 shtator së bashku me Toyzz Shop dhe Area52 Trampoline Park organizuam aktivitetin "Rregullat e Qarkullimit Rrugor për fëmijë" me fëmijët e parashkollorës Luna Academy. Prezentë në këtë aktivitet ishin edhe zyrtarët nga Stacioni Policor i Trafikut - Dega në Prizren, të cilët ju demonstruan fëmijëve rregullat bazike të qarkullimit në trafik dhe sigurinë në rrugë. 


Falendrojmë të gjithë bashkëpunëtorët për realizimin e këtij aktiviteti, veçanërisht Policinë e Trafikut Rrugor për kontributin dhe gatishmërinë për të qenë afër komunitetit.