Të gjitha njoftimet

GALERIA nderon me Mirënjohje mësuesit nga qyteti i Prizrenit

Për nder të 7 Marsit - Ditës së Mësuesit, në shenjë falënderimi për kontributin e çmuar në arsimin dhe edukimin e shumë brezave në qytetin e Prizrenit, GALERIA ndau mirënjohje për disa nga mësuesit e pensionuar: 

Nurishahe Kryeziu - shkolla "Abdyl Frashëri"

Nixhare Haskuka - shkolla "Fadil Hisari"

Nexhat Hameli - shkolla" Emin Duraku"

Shadane Nallbani - shkolla "Emin Duraku"

Hidajete Rifati - shkolla "Fadil Hisari"

Avni Begraca - shkolla "Fadil Hisari"

Hidajete Bytyçi - shkolla "Abdyl Frashëri"

Puna dhe përkushtimi juaj lënë gjurmë në ndërtimin dhe formimin e shtetit.