Të gjitha njoftimet

MANGO hapet në GALERIA

Brendi mesdhetar "MANGO" për herë të parë në Kosovë sjellë konceptin e ri të dyqaneve "Med-Concept" në qytetit e bukur të Prizrenit.

MANGO është kryefjala e stilit dhe veshjeve më trendi në botë, që ofron zgjedhje të pasur të stilit urban, klasikë dhe modern.

Enterieri i dyqanit të MANGO-s në GALERIA Shopping Mall, është projektuar me shumë kujdes ashtu që të ju ofroj komoditet në blerje dhe frymëzim në përzgjedhje të veshmbathjeve unike që paraqesin stilin tuaj. 


Nga tani MANGO është adresa juaj e më e preferuar e blerjeve dhe zgjedhjes së garderobës!


Kati 0, GALERIA Shopping Mall