Të gjitha njoftimet

JAVA E OUTLETIT në GALERIA

Duke filluar nga data 9 deri më 17 shtator, në GALERIA do të hapet “Java e Outletit”, ku mbi 100 dyqane, top brende vendore e ndërkombëtare do të ofrojnë zbritje marramendëse në të gjitha kategoritë e blerjeve. 

Duke ju ofruar një mundësi të shkëlqyer për të rifreskuar gardërobën tuaj, për të blerë pafund dhe për të eksploruar tendencat e fundit të modës. Blerjet e bëra gjatë Javës së Outletit do të jenë të shoqëruara me zbritje të konsiderueshme, dhe vizitorët do të kenë mundësinë ti shijojnë blerjet e tyre me çmime të ulëta.

Eja dhe gëzoni blerjet tuaja me çmime të ulëta! 🏷

📍Galeria Shopping Mall