Të gjitha njoftimet

Festën e 4 Vjetorit të qendrës tregtare GALERIA Shopping Mall

Momente gëzimi, dhe emocione të paharrueshme përplot dashuri!
Pavarësisht nëse jeni një adhurues i zbritjeve, shfaqjeve të cirkut, lojërave për fëmijë apo entuziast i surprizave, GALERIA ka gjithmonë diçka të veçantë për të gjithë.

Gjithmonë falënderues për të gjithë vizitorët e qendrës GALERIA Shopping Mall.✨

#4vitemegaleriashoppingmall #galeriashoppingmall #galeriashoppingmallprizren