Të gjitha njoftimet

Përshëndetje KOSOVË!

Kompania franceze me renome ndërkombëtare, GiFi, tani pjesë e grupacionit AZTECH, GREYDER, GALERIA Shopping Mall, AREA52 dhe AREA PARK!

GiFi, dyqani më i ri në në Kosovë, sjellë para jush një eksperiencë të re blerjeje me mbi 50,000 produkte të standardit evropian.

Hapja e madhe do të bëhet më datë 17 Nëntor, ora 17:00, në Prishtina Mall.

Ju mirëpresim!

GiFi – Ide Gjeniale për gjithçka!

#GiFiKosove #galeriashoppingmall #galeriashoppingmallprizren