Të gjitha njoftimet

12 Maji, Dita Ndërkombëtare e Infermierisë!🏥🩺🥼

GALERIA Shopping Mall viziton shërbimin urgjent në Prizren duke i falenderuar për pasionin, punën e palodhshme dhe të vlefshme në shërbimin e pacientëve!

GALERIA e dëshirave tuaja!❤️

#galeriashoppingmall