all_news

GALERIA dekorohet për festën e Pavarsisë së Kosovës

Ne jemi gati për të kaluar çaste të bukura për 13 vjetorin e Shpalljes së Pavarësisë së Republikës së Kosovës në Galeria Shopping Mall.

Atmosfera dhe magjia festive po mbretëron në ambientin e qendrës GALERIA me dekore festive të 17 Shkurtit.

Urime Pavarsinë Kosovë!