all_news

Atmosferë festive në GALERIA për Ditën e Pavarsisë

Fëmijë e të rritur, fytyra të buzëqeshura, atmosferë festive dhe ambient i ngrohtë në GALERIA Shopping Mall për festën e Pavarsisë së Republikës së Kosovës.

Gëzuar Kosovë!💙💛