all_news

AMSEL HAPET NË GALERIA SHOPPING MALL

Amsel është mundësia e vetme që konsumatori në tregun kosovarë mund të shijojë kultura të ndryshme të Verës dhe Vajit të Ullirit cilësorë dhe produkteve të tjera përcjellëse. 
Gjithashtu në bashkëpunim me prodhuesin kroat të Verës dhe Vajit të Ullirit ‘”Koslovic”, për herë të parë do të mundësohet shitja e këtyre produkteve me super shije dhe cilësi të lartë, vetëm në Galeria Shopping Mall.