all_news

Ndarja e shpërblimeve javore, SMART TV PHILIPS 50''

Sot është bërë ndarja e shpërblimeve të javës së dytë të lojës së madhe shpërblyese "7she në kajmak".


Pesë fituesit e SMART TV PHILIPS 50" janë: Mirlinda Gjoshi, Sevdije Gallopeni, Endri Pozhegu, Ajla Ameti dhe Pajtim Kryeziu.