all_news

1 Qershori në GALERIA Shopping Mall

Fytyra të lumtura me plot buzëqeshje, argëtim dhe lojëra pafund për festën e 1 Qershorit në qendrën tregtare GALERIA.🥰

Gëzuar Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve!❤️