all_news

Xhungla në GALERIA Shopping Mall

Galeria Shopping Mall gjatë muajit qershor është nikoqire e disa miqëve special! 
Ejani dhe përjetoni botën e kafshëve më reale se kurrë më parë, të gjithë miqtë janë me madhësi të njëjta sikur në natyrë... kujdes mos humbisni! 🌴🦒🐘🦛