all_news

Car show event "FAST & FURIOUS 9" në GALERIA

Pamje nga atmosfera e eventit "FAST & FURIOUS 9" i mbajtur në GALERIA Shopping Mall, i organizuar nga Cineplexx dhe Marakli t'Kerreve.